طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ خردشده: ۴ تا ۵ عدد،
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پیازداغ :۲قاشق غذاخوری
روغن : یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
کره آب شده ۲ قاشق
ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان
طرز تهیه خمیر جادویی:
۱٫پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
۲٫سپس بقیه شکر، نمک، تخممرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
۳٫آرد را کمکم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یکونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
۴٫این خمیر را میتوانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است میتوان با آن انواع غذاها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکمپر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
طرز تهیه نان شکم پر:
۱٫پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب ربگوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
۲٫از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیرهای باز شده را کف قالب جای دهید.
۳٫مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیرها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخممرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
۴٫فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.