شهرام جزایری که روز شنبه با هدف سخنرانی درباره شرکت پدیده به مشهد سفر کرده بود، با صدور دستور قضایی بازداشت شد.
قبل از آن که مدیرعامل سابق پدیده با عناوین اتهامی مطرح شده دستگیر شود شایعاتی در فضاهای مجازی عنوان شد که نشان می داد قرار است شهرام جزایری مجموعه پدیده را راه اندازی کند!!

خبر بازداشت شهرام جزایری مرداد ۹۵+علت بازداشت و جزییات
این گزارش حاکی است پس از آن که مدیرعامل سابق پدیده با تفهیم اتهام کلاهبرداری از طریق فروش غیرقانونی اوراق موسوم به سهام از سوی «قاضی حیدری» بازداشت و روانه زندان شد، برنامه تبلیغی به راه افتاد که قرار است شهرام جزایری در همایشی تحت عنوان «بررسی چالش های پیش روی شرکت پدیده در ورود به فرابورس و تأمین نقدینگی» سخنرانی کند.
در همین حال صبح روز شنبه و همزمان با آغاز این همایش، شهرام جزایری به اتهام تبانی برای اقدام علیه امنیت عمومی از طریق اخلال در نظم و سلب آسایش عمومی و با صدور دستور قضایی بازداشت شد.

خبر بازداشت شهرام جزایری مرداد ۹۵+علت بازداشت و جزییات
طبق اطلاعات دریافتی، وی برای انجام تحقیقات در اختیار نیروهای انتظامی قرار گرفته است تا بررسی های بیشتر در این باره صورت گیرد.
منبع: خراسان
درباره شهرام جزایری بیشتر بخوانید:
شهرام جزایری (متولد ۱۳۵۱،اهواز) تاجر و فعال اقتصادی ایرانی است که در سال ۱۳۸۱ در سن ۲۹ سالگی و در جریان بزرگترین و جنجالی ترین پروندهٔ فساد اقتصادی ایران بعد از انقلاب سال ۱۳۵۷ ایران تا آن زمان بود بازداشت شد. او فعالیت تجاری خود را از دستفروشی شروع کرده بود.
چگونگی دستگیری
جزایری چکی به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان را به عنوان وجوه شرعیه به بیت آیت الله خامنهای میفرستد. پیش از این علی خامنهای به بیت خود متذکر شده بود که مبالغ بالا را به او گزارش دهند. پس از گزارش به وی که او از ۲۶ سالگی وارد فعالیت شده بود دستور پیگیری فعالیتها را میدهد که در نهایت اتهاماتی از قبیل فساد مالی برای او مطرح شد. این گفتهها به تأیید محمود طباطبایی وکیل وی نیز رسیده است؛ ولی اشاره کرده است که تنها عامل بازداشت شهرام این نبوده است.
اتهامات
مژدهی اتهامات وی را ایجاد و تأسیس حدود ۵۰ شرکت مختلف بازرگانی، کسب اعتبار موهوم از طریق مانورهای متقلبانه، برداشت ۳۸ میلیارد و ۱۰ میلیون ریال به دفعات مختلف و پرداخت آن به اشخاص به عنوان رشوه، جعل اسناد اعلام کرد. تبانی در معاملات دولتی، اغوای مسؤولان بانکها، تسهیل و دریافت ارز، عدم به کارگیری تسهیلات در امر صادرات و واردات و ایجاد رکود در امر صادرات واردات، تهیه پیمان نامههای غیرقانونی و اخذ مقادیر قابل توجهی از این طریق از جمله کیفرخواست نماینده مدعی العموم است.
علی مژدهی نماینده مدعی العموم در دادگاه ضمن قرائت کیفرخواست صادره دربارهٔ شهرام جزایری به تشریح مشخصات متهمان و عناوین اتهامی هر یک از آنان پرداخت. در آن پرونده شهرام جزایری با اتهامات بسیاری از جمله ارتشاء، صادرات غیرقانونی، جعل اسناد دولتی و اختلاسهای کلان روبرو شد و بیش از ۵۰ تن به عنوان شرکای جرم وی روانهٔ دادگاه شدند که اغلب آنان را فرزندان مقامات نظام تشکیل میدادند.
حکم دادگاه
شهرام جزایری در آن دادگاه به ۲۷ سال حبس محکوم گردید ولی پس از اعتراض وی به حکم دادگاه، دیوان عالی کشور حکم دادگاه را نقض و دستور رسیدگی مجدد به پرونده او را صادر نمود.
سرانجام در سال ۱۳۸۷ شهرام جزایری بابت اتهامات خود به ۱۱ یازده سال حبس تعزیری، رد مبلغ ۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار و ۱۸۵ دلار آمریکا به بانک ملی ایران و صندوق ضمانت صادرات، پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر مبلغ فوقالذکر (۹۷ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۳۷۰ دلار آمریکا) به صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران و محرومیت از فعالیت بازرگانی در بخش صادرات و واردات و نیز محرومیت از اخذ هرگونه تسهیلات بانکی اعم از ریالی و ارزی به مدت ده سال محکوم شد.
اتهامات او عبارت بودند از: ۱- تحصیل مال از طریق نامشروع ۲- پرداخت رشوه به دفعات و به افراد مختلف ۳- تحصیل معافیت از خدمت نظام وظیفه عمومی به صورت متقلبانه ۴- اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی ۵- تصرف غیرمجاز در اموال و وجوه توقیف شده ۶- خروج غیرمجاز از مرزهای کشور (فرار از زندان).
فرار از زندان
در تاریخ ۲ اسفند ۱۳۸۵ مجتمع ویژه جرائم اقتصادی اعلام کرد که شهرام جزایری در جریان انتقال برای معرفی داراییهایش[نیازمند منبع] موفق شدهاست مأموران محافظ خود را فریب داده و بگریزد. دادگاه شهرام جزایری در غیاب وی به کار خود ادامه داد و در ۷ اسفند ۱۳۸۵ او را به ۱۴ سال زندان، ۱۰ سال تبعید، ۱۰ سال محرومیت از فعالیتهای بازرگانی و تجاری و جریمه نقدی ۱۲۲ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۲۰۰ دلاری محکوم کرد.
محمود هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضاییه در ۱۲ اسفند ۱۳۸۵ رئیس مجتمع ویژه جرائم اقتصادی و چند تن دیگر از مقامات مسئول در پرونده شهرام جزایری از جمله رئیس زندان اوین را برکنار کرد.پس از بیان حدسها و احتمالات گوناگون و رسیدن خبرهای ضد و نقیض از دیده شدن شهرام جزایری در دبی، طبس و مناطق دیگر جهان، در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۸۵ مقامات اطلاعاتی ایران اعلام کردند موفق شدهاند وی را در روستایی در کشور عمان دستگیر کنند. در روز ۲۸ اسفند به ایران بازگردانده شد.
آزادی از زندان
شهرام جزایری صبح جمعه، ۱۱ مهر ۱۳۹۴ پس از گذراندن ۱۳ سال حبس در سن ۴۳ سالگی از زندان آزاد شد.
جزایری در خصوص دوران محکومیتش، اینگونه اظهارنظر میکند: «حقیقتاً من در طول مدت حبس و زندان به مدت ۱۳ سال، آنقدر فشارهای سنگین داشتم که درحقیقت، هر لحظه اعدام میشدم و دوباره زنده میشدم تا زجر و سختی را مجدداً متحمل شوم. اگر به گذشته باز میگشتم و حق انتخاب میان حکم اعدام و زندان۱۳ ساله را داشتم، اعدام را انتخاب میکردم.» وی همچنین اعلام کرد که به زودی به فعالیتهای اقتصادی بازخواهد گشت.
شهرام جزایری,ماجرای شهرام جزایری,دلیل بازداشت شهرام جزایری در مشهد,آیا بازداشت شهرام جزایری در شمهد صحت دارد؟,بازداشت شهرام جزایری شایعه یا واقعیت؟,جزییات بازداشت شهرام جزایری,شهرام جزایری و پدیده مشهد,بازداشت شهرام جزایری,علت بازداشت شهرام جزایری در مشهد,شهرام جزایری کیست؟,همه چیز در مورد شهرام جزایری,بیوگرافی شهرام جزایری,زندگینامه شهرام جزایری
آیا بازداشت شهرام جزایری در شمهد صحت دارد؟ , بازداشت شهرام جزایری , بازداشت شهرام جزایری شایعه یا واقعیت؟ , بیوگرافی شهرام جزایری , جزییات بازداشت شهرام جزایری , دلیل بازداشت شهرام جزایری در مشهد , زندگینامه شهرام جزایری , شهرام جزایری , شهرام جزایری کیست؟ , شهرام جزایری و پدیده مشهد , علت بازداشت شهرام جزایری در مشهد , ماجرای شهرام جزایری , همه چیز در مورد شهرام جزایری
منبع: خراسان