معرفی چند تن از دشمنان و قاتلان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و سرنوشت شوم آنان در این جهان را در این پست بخوانید.

درباره محلّ دفن سر مبارك امام حسين (ع) به خصوص و سرهاى ديگر شهداى كربلا به صورت عموم، در كتاب هاى تاريخى شيعه و اهل سنّت و نيز منابع روايى شيعه اختلاف فراوانى مشاهده مى شود.

فاطمه با همسرش حسن بن علی(ع)(حسن مثنی) که پسر عمویش بود، به همراه پدر بزرگوارش امام حسین(ع) راهی کربلا شد.

شخصيت، قيام و نهضت امام حسين (ع) هميشه در كلام معصومين (ع) وجود داشته است و عجب آنكه حتي معصومين پيش از امام حسين (ع) نيز اشاراتي به اين واقعه و سرزميني كه در آن مصائب عاشورا رخ داد، داشتهاند. در اين نوشتار 40 حديث در باره امام حسين (ع) كه در سايت آيتالله محمدتقي بهجت آمده، منتشر ميشود.

آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی از اساتید برجسته اخلاق در شهر تهران است. در ادامه پای سخنان ارزشمند این مفسر قرآن کریم مینشینیم:
از حضرت امام صادق(ع) پرسیدند: سرّ غیبت چیست؟ فرمود: «لامر لم یؤذن لنا فی کشفه؛ سرّی دارد که ما مأذون به کشف آن نیستیم»!

"وعدهگاه من و شما در گودال و مکانى است که در آنجا به شهادت مىرسم و آن کربلا است؛ الْمَوْعِدُ حُفْرَتِی وَ بُقْعَتِیَ الَّتِی أُسْتَشْهَدُ فِیهَا وَ هِیَ کَرْبَلَاءُ» هنگامى که به آنجا رسیدم نزد من آیید."

ائمه علیهمالسلام مانند پیامبران الهی برای اثبات حقانیت خویش، دستگیری از نیازمندان و یا قدرت نمایی به دشمنان از معجزه استفاده میکردند. برخی از این کرامتها و معجزات در تاریخ ثبت شده و به دست ما رسیده است.

ابوقرّه گفت: اگر خدا در آسمانها نيست، چرا دست ها را به هنگام دعا به آسمان بلند مىكنيم؟

حضرت معصومه(س) در خاندانى که سرچشمه علم و تقوا و فضایل اخلاقى بودند, نشو و نما یافت.

قرار گرفتن خواست طبیعی غریزه جنسی در مسیر غلط، می تواند سرنوشت شوم و جبران ناپذیری را برای انسان به ارمغان آورد.

وقتی شکمها را از این مالهای حرام پُر کنند، گوشت، پوست، استخوان، رگ، مو، مژه، اعصاب و همه بدنشان از مال حرام تغذیه شده است، اگر بنا باشد نجسی را پاک کنند و به بهشت ببرند، حداقل ۳۰۰ هزار سال در جهنم باید بسوزانند.

در آغاز نزول حکم روزه، مسلمانان تنها حق داشتند قبل از خواب شبانه غذا بخورند و نیز در آن زمان آمیزش با همسران در روز و شب ماه رمضان مطلقاً تحریم شده بود.

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود: هيچ مؤمنى نيست كه به خاطر خدا ماه رمضان را روزه بدارد، مگر آن كه خداوند متعال هفت ويژگى را براى او حتمى مىسازد:

رسول گرامی اسلام(ص) در آخرین روزهای ماه شعبان با ایراد خطبه ای نورانی که به خطبه شعبانیه معروف است، وظایف روزهداران را در ماه مبارك رمضان مشخص كردند. در این خطبه حضرت به بیان فضایل و اهمیت این ماه شریف و بایدها و نبایدهای آن پرداختند و منشور اخلاقی این ماه را تبیین فرمودند.

نماز «جعفر طیار» هدیهای از سوی پیامبر اسلام(ص) به جعفر بن ابیطالب بود که خواندن آن برای آمرزش گناهان توصیه شده است.

متن این حدیث از کتاب بحارالانوار منتشر میشود: الامام علی علیه السلام: ألا فَمَن ثَبَتَ مِنهُم عَلَی دینِهِ وَ لَم یَقسُ قَلبُهُ لِطولِ أمَدِ غَیبَةِ إمامِهِ فَهو مَعی فی دَرَجَتی یَومَ القیامَة.
منبع: بحارالانوار (ط-بیروت) ج51

دیدار با پسر فاطمه(س) و حضور امام زمان(عج) را درک کردن، شاید بزرگترین آرزوی بسیاری از ما شیعیان باشد، اما اگر روزی رسید که ما لیاقت لحظهای ملاقات با امام قائم(ع) را پیدا کردیم، ظاهر و اوصاف جسمانی موعودمان چگونه خواهد بود؟

معاونت تبلیغ و اطلاعرسانی مرکز تخصصی مهدویت گفت: ویژگیهای جوان آن قدر با ارزش است که در تشکیل حکومت جهانی امام مهدی(عج) وجود یاران جوان چشمگیر است.

از امام موسی بن جعفر(ع) دریای بیکرانی از معارف اسلام در توحید و نبوت و امامت و معاد، و احکام و آداب تربیتی ـ اخلاقی در قالب هزاران حدیث کوتاه و بلند، و سیره عملی ارزشمند در میدانهای مختلف به یادگار مانده است.
به مناسبت سالروز شهادت امام کاظم(ع) چند حدیث گهربار از این امام همام را تقدیم مخاطبان میکنیم.

از امیر المومنین علی(ع) پرسیدند: سنگین تر از آسمان و پهناورتر از زمین، بی نیازتر از دریا و سخت تر از سنگ، داغ تر از آتش و سردتر از زمهریر و تلخ تر از زهر کدام است؟ امام علی(ع) در پاسخ فرمود: